mi też się podobał ;D
FILM AVATAR Jamesa Camerona oglądał ktoś ?
Zwiń
X
-
A ja już wiem jak będzie wyglądała druga część. Ziemianie wrócą, za pomocą bomb termojądrowych z orbity wypalą wszystko co się rusza na planecie i następnie wyślą roboty aby wyciągnęły z ziemi to co najcenniejsze.
Tak będzie, chyba że James przeczyta mój post i zmieni scenariusz.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleśA ja już wiem jak będzie wyglądała druga część. Ziemianie wrócą, za pomocą bomb termojądrowych z orbity wypalą wszystko co się rusza na planecie i następnie wyślą roboty aby wyciągnęły z ziemi to co najcenniejsze.
Tak będzie, chyba że James przeczyta mój post i zmieni scenariusz.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez koleśA ja już wiem jak będzie wyglądała druga część. Ziemianie wrócą, za pomocą bomb termojądrowych z orbity wypalą wszystko co się rusza na planecie i następnie wyślą roboty aby wyciągnęły z ziemi to co najcenniejsze.
Tak będzie, chyba że James przeczyta mój post i zmieni scenariusz.
W ostatniej scenie Jake ginie a Ziemianie wygrywaja.
W 3 czesci filmu okazuje sie, ze zahibernowali cialo Jake`a i zakopali w swietej ziemi Pandory. Po 100latach budzi sie i odkrywa, ze wszyscy wygineli i jest sam na planecie. Postanawia odnalezc zaginiony (przesiedlony) lud Navi....
Kamera, akcjaVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zawsze mozna wplesc przelotny romans z krwiozerczym mutantem :lol:
A w trojce okaze sie, ze zostal on i krwiozercza mutantka i musza odbudowac cywilizacje.
Tak bedzie. James jesli mnie czytasz - mam dobre pomysly na inne filmy :diabelski_usmiechVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RALFa ja bym poszedł jeszcze raz ...
a te zawały i załamania po obejrzeniu to dla mnie samonakręcający się markieting.
po matrix-sie w stanach z okien skakali 8)OCTAVIA 1.9TDI agr kombi
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=379656#379656
MOJE CAR AUDIO
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25068
Komentarz
-
Komentarz